Internet din telefon pe laptop

Una dintre cele mai utile funcţii regăsite în telefoane este tethering, opţiune disponibilă pe aproape toate telefoanele moderne care se pot conecta la internet prin 3G sau 4G.


Internet pe laptop si alte dispozitive din telefon , cu tethering hotspot portbil
Setări – Mai multe - Tethering - Hotspot portbil – Hotspot WI-Fi portabil – Configurați hotspotul Wi-Fi – îți apare tipul telefonului tău , Securitate si parola pe care o introduci tu , cum vrei să fie și gata .


Cind te conectezi iți apare reteaua cu tipul tău de telefon pe care l-ai configurat și îți cere parola , care este cea de la configurarea hotspot portbil !


Termenul de tethering se referă la folosirea telefonului mobil – sau, prin extensie, a unui dispozitiv mobil cu conexiune de internet – pe post de modem pentru un alt dispozitiv. Astfel, tehnologia tethering permite utilizatorului să folosească conexiunea de internet de la telefon pentru laptop sau tabletă atunci când nu există altă alternativă.

Dacă ai un smartphone cu Android poţi folosi tethering și prin USB. 


Vezi si


Alte Bloguri  Bloguri







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Converter 1.5V - 3V

 O schemă simplă de generare a tensiunii invertorului de la 1,5V la 3V poate fi realizată pe baza binecunoscutului multivibrator ușor modifi...